zondag 29 maart 2009

9 goede redenen...

...om in de buurt van de Ossemarkt op kot te gaan!

Kom je volgend jaar in Antwerpen studeren? Of ben je op zoek naar een nieuw kot in een gezellige buurt? Kom dan eens een kijkje nemen op de Ossenmarkt! De Ossenmarkt biedt de student vele voordelen;
  1. Op de Ossenmarkt en in de omliggende straten zijn er altijd koten beschikbaar van verschillende prijsklasses. Voor een gewoon kot ben je tussen de 150 en 250€ in de maand kwijt, voor een studio tussen de 300 en de 400€ of je kan er zelfs een ruim appartementje vinden met alle kosten inbegrepen voor rond de 500€
  2. De Ossenmarkt is vlakbij de Roosevelt met zijn tientallen bushaltes en het Centraal station gelegen! Je hoeft dus niet ver te sleuren met je bagage als je in het weekend terug naar huis gaat.
  3. De Antwerpse Universiteit en verschillende hogescholen zoals Plantijn en Artesis liggen vlakbij. Gedaan met vroeg opstaan om op tijd in de les te raken!
  4. Een studentikoze buurt met studentikoze prijzen! In verschillende eetgelegenheden krijg je als student korting of worden er speciale studentenaanbiedingen voorzien.
  5. Springuren? Zin om uit te gaan? Op de Ossenmarkt zit je middenin de bruisende studenten-uitgaansbuurt van Antwerpen met stuk voor stuk gezellige cafeetjes. Glaasje teveel op? Je kot is vlakbij!
  6. Geen zin om zelf te koken? Geen probleem! Op de Ossenmarkt kan je broodjes halen, naar de frituur gaan, een pizza of een kebab gaan eten. De Domino's pizza om de hoek levert zelfs aan huis!
  7. Goed weer buiten? Op de Ossenmarkt is het gezellig vertoeven op één van de talrijke terrasjes of bankjes die de Ossenmarkt te bieden heeft.
  8. Op 500 meter van de Ossenmarkt kan je goedkoop gaan winkelen in de Aldi of de Lidl op het Sint-Jansplein. Mag het wat duurder zijn? Op 700 meter ligt de Delhaize op de Meir.
  9. De Ossenmarkt is dé studentenbuurt bij uitstek. Heel gezellig om als student onder de studenten te vertoeven.

Zoek je een kot? Neem dan eens een kijkje op

http://www.opkotinantwerpen.be/

http://www.kotspotting.be/

http://www.kotrent.be/

Of loop even langs bij de studentenvoorzieningen van jouw school!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten